Prijzen

Prijzen

Onze cursusprijzen zijn inclusief het lidgeld van de club. U heeft ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding in te schrijven op onze sportverzekering. OPGELET ! In de zaal zijn geen eigen dranken of etenswaren toegestaan.
Onze dansclub is ook lid van danssport Vlaanderen.
Om de lessen voor iedereen comfortabel en plezant te houden zorgen wij ervoor dat de groepen niet te groot zijn, zodat iedereen voldoende de mogelijkheid heeft om de dansen aan te leren.

U kan zich inschrijven op 3 verschillende manieren.

  • Een cursus : prijs op aanvraag via ons contactformulier
  • Een minicursus : prijs op aanvraag via ons contactformulier
  • U verkiest om geen cursus te volgen, maar wil wel graag uw danspassen inoefenen op onze wekelijkse dansavond. Hierbij bent u oefenlid : prijs op aanvraag via ons contactformulier

deelnemen
Ik wil starten met dansen

Ik wil starten met dansen

Leuk dat u wilt beginnen met dansen! Om te proberen of dansen iets voor u is, kom gerust eens langs op onze opendeurdag (eind aug /data zie kalender) of op de iniatielessen.

Als u geen danspartner heeft, kan U op de eerste les ontdekken of er nog dansliefhebbers zijn zonder danspartner. Wij kunnen echter geen garantie bieden op een danspartner.

Zorg ervoor dat u comfortabele kledij en schoenen draagt. Hierrond zijn echter geen verplichtingen, maar dansschoenen maken het dansen natuurlijk makkelijker.

Alle lessen worden steeds voldoende herhaald zodat u gemiste lessen kunt inhalen. Onze danscursussen starten in September en lopen tot April/Mei. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

deelnemen
Ik heb al ervaring met dansen

Ik heb al ervaring met dansen

Als u zich wilt aansluiten bij ons danscenter, is er de mogelijkheid om samen met de dansleraren uw ideale cursus te bepalen. U hoeft niet te starten vanaf niveau 1.

Om te starten in een ander niveau, hoeft U geen proef af te leggen. U kan, in overleg met de dansleraren, zelf bepalen of het al dan niet haalbaar is. Plezier in het dansen is natuurlijk het belangrijkste.

deelnemen
Dansavonden

Dansavonden

U kan zich ook aansluiten bij ons danscenter zonder een cursus te volgen. Hierdoor kan u wel steeds deelnemen aan de oefenavonden. Iedere dansliefhebber is welkom ! Niet-leden worden echter niet toegelaten in het danscenter.

Bij uw eerste bezoek kan u zich als dans-oefenlid aanmelden aan de bar in de zaal. U bent van harte welkom !

Indien u reeds cursus gevolgd heeft of u in het verleden reeds als oefenlid aangemeld heeft bij ons danscenter blijft u automatisch oefenlid voor 10 jaar. Op die manier hoeft u niet jaarlijks het oefenlidmaatschap te verlengen. Uiteraard heeft u steeds de mogelijkheid om u af te melden als oefenlid op info@danscenter-waasland.be en dan wordt u onmiddellijk uit onze bestanden verwijderd.

deelnemen